Min bok om SD-kampanjer på väg till tryck

Efter att ha fått nej från alla tillfrågade förlag (i vilket fall från förlagen som svarade), så har jag nu bestämt att själv ge ut min bok om kampanjerna Sverigedemokraterna.de och SD har fel.

Jag kommer använda mig av Recito förlag, alltså samma upplägg som jag körde för min ungdomsroman Herre och slav. Jag kommer låta trycka upp 100 exemplar av boken som kommer finnas tillgängliga via bokhandlar som Adlibris och för bibliotek som väljer att ta in den. Denna gång kommer jag även låta producera en e-bok, vilket jag tänker är passande då det handlar om digitala kampanjer.

Så fort jag vet mer om den exakta leveransdagen och när boken blir tillgänglig för försäljningen kommer ni få mer information om boken här på Pontus hörna. Jag hoppas att vi kan gå i mål före midsommar.