Nyheter på ideologi.se

Jag har idag lanserat ett nyhetsflöde på min sajt ideologi.se. Eller ja, ett flöde är nog att ta i. Rent tekniskt är det ett nyhetsflöde, men då det bara finns en publicerad nyhet så är det väl inte så mycket till nyhetsflöde.

Det är två olika tankar jag har kring detta. Dels är jag utbildad journalist och vill testa på att skriva nyhetsartiklar igen. Dels finns vinster att göra när det gäller sökmotoroptimering.

Vinsten när det gäller SEO stavas Topic Authority, eller ämnesauktoritet på svenska. Genom att publicera nyheter om svensk politik så visar jag för Google att sajten är trovärdig när det gäller just svensk politik. Detta kan sedan påverkar sajten i stort att ranka högre på politiska sökningar.

Första nyheten kan du läsa här:

Flera politiska kändisar bland kandidaterna till EU

Inlägg om: