Pressklipp, t-shirts och en musikvideo om Sverigedemokraterna

Det blev en del skriverier efter att jag avslöjade att jag låg bakom kampanjen Sverigedemokraterna.de. Både i sociala medier, men också i gammelmedia. För den som missat det så skrev både Dagens Media och DN. Av kommentarerna att döma så finns det många som gillar konspirationsteorier i det här landet… För att förtydliga så är projektet helt och hållet ett privat initiativ som bedrivits på fritiden. Det har ingenting med min nuvarande arbetsgivare att göra.

Tidigare pressklipp:

Vill även passa på att tipsa om två andra intressanta aktiviteter mot SD just nu. Peter Höjman driver en webbshop kallad Håll Sverige fritt, där du kan köpa t-shirts med SD-blomman i en papperskorg. Det är en sådan t-shirt som Nikke Lindqvist hade på sig vid seminariet i onsdags. Den bygger på en bild som är licensierad under Creative Commons. Hitta gärna på nya användningsområden för denna symbol.

Via Håll Sverige fritt hittade jag även Looptroops nya musikvideo som tar upp Sverigedemokraterna och andra främlingsfientliga partiers frammarsch i Europa på ett intressant sätt: